Ohjaan.fi verkosto kokoontui Espoossa!

Espoon Omnia tarjosi mahtavat puitteet ohjaan.fi verkoston strategiapäivälle keskiviikkona 15.2.23. Tapaaminen toteutui nykyaikaisena hybridinä, mikä on joustava ja toimiva tapa saada kaikille mahdollisuus osallistua oman aikataulunsa mukaisesti.

Päivä oli antoisa ja virkistävä. Ajatusten ja kokemusten vaihto uusien ja pidempään verkostossa olleiden jäsenien välillä oli rikastuttavaa ja avartavaa, minkä pohjalta saimmekin sovittua vuodelle 2023 suuntaviivoja verkoston toiminnalle ja kehittämiselle.

Yksi päivän kohokohta oli ehdottomasti OPH:n Riikka Vackerin, Opso Ry:n Jouni Kyllösen ja OKM:n Mari Pastila-Eklund:n vierailu. Saimme mahdollisuuden kertoa heille verkoston historiasta ja tämän päivän toiminnastamme. Lisäksi saimme kuulla heiltä erittäin tärkeitä ajatuksia ja terveisiä tukemaan toimintaamme työelämässä oppimisen ohjaamisen laadun varmistamisessa sekä osaamisen kehittämisessä.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistyössä tärkeän asian puolesta! KOKO SUOMI OHJAA!

Ajankohtaista

Aktuellt

Topics

Keskiviikkoisin apua tarjolla!

Muistathan, että Ohjaan.fi OhjausHELP auttaa työpaikkaohjaajia joka viikon keskiviikko klo 9-12 välisenä aikana! Tule kysymään ja keskustelemaan kaikesta työelämässä oppimisen ohjauksesta kanssamme. Mukaan pääset täältä! https://ohjaan.fi/ohjaushelp/

Syksyn verkkokoulutuksien ilmoittautuminen on avattu!

Työpaikkaohjauksen verkkokoulutuksemme ovat tauolla heinäkuun sekä elokuun. Syyskuussa koulutuksen käynnistyvät jälleen. Ilmoittautuminen on avattu, tervetuloa koulutuksiin! Lämmintä ja aurinkoista kesää, toivottaa koko ohjaan.fi verkoston jäsenistö!

Myös kesällä tukea saatavilla!

Ohjaan.fi OhjausHELP palvelumme on käytettävissäsi myös kesäkuussa! Tule linjoille keskiviikkoisin klo 9-12 välillä aikataulusi mukaan, työelämässä oppimisen ohjauksen asiantuntijamme auttavat sinua. https://ohjaan.fi/ohjaushelp/ Myös työpaikkaohjauksen koulutuksemme...