Ohjaan.fi verkosto kokoontui Espoossa!

Espoon Omnia tarjosi mahtavat puitteet ohjaan.fi verkoston strategiapäivälle keskiviikkona 15.2.23. Tapaaminen toteutui nykyaikaisena hybridinä, mikä on joustava ja toimiva tapa saada kaikille mahdollisuus osallistua oman aikataulunsa mukaisesti.

Päivä oli antoisa ja virkistävä. Ajatusten ja kokemusten vaihto uusien ja pidempään verkostossa olleiden jäsenien välillä oli rikastuttavaa ja avartavaa, minkä pohjalta saimmekin sovittua vuodelle 2023 suuntaviivoja verkoston toiminnalle ja kehittämiselle.

Yksi päivän kohokohta oli ehdottomasti OPH:n Riikka Vackerin, Opso Ry:n Jouni Kyllösen ja OKM:n Mari Pastila-Eklund:n vierailu. Saimme mahdollisuuden kertoa heille verkoston historiasta ja tämän päivän toiminnastamme. Lisäksi saimme kuulla heiltä erittäin tärkeitä ajatuksia ja terveisiä tukemaan toimintaamme työelämässä oppimisen ohjaamisen laadun varmistamisessa sekä osaamisen kehittämisessä.

Tästä on hyvä jatkaa yhteistyössä tärkeän asian puolesta! KOKO SUOMI OHJAA!

Ajankohtaista

Aktuellt

Topics

Työkalupakkiin tullut uutta uusilla kielillä!

Työkalupakkiin Oppilaitoksille osioon on päivitetty Työelämässä oppimisen muistilistat, Osaamisen arviointioppaat ja Koulutus- ja oppisopimusesite työnantajalle neljälle kielelle: arabia, somali, kurdi ja venäjä. Ota materiaalit käyttöösi!

Verkkokoulutuksia tarjolla joka kuukausi, muistathan ilmoittautua!

Ohjaan.fi tarjoaa verkkokoulutuksia työpaikkaohjaajille ja työpaikkaohjauksesta kiinnostuneille. Koulutuksia on tarjolla kuukausittain kahdella teemalla: Työelämässä oppimisen ohjaaminen sekä Monikulttuurisuusosaaminen ohjauksessa. Voit osallistua ja suorittaa...

Ohjaan.fi OhjausHELP apunasi keskiviikkoisin!

Ohjaan.fi OhjausHELP on tukenut valtakunnallisesti työpaikkaohjaajia viime syksystä alkaen. Palvelu on tavoittanut syksyn aikana lähes 30 työpaikkaohjaajaa ympäri Suomea, jotka vierailivat linjoilla kysymässä vinkkiä opiskelijoiden eri ohjaustilanteisiin. Ohjaan.fi...