Koulutatko työpaikkaohjaajia?

Toimitko työpaikkaohjaajien kouluttajana? Kaipaatko tukea ja vinkkiä kouluttamiseen toisilta kouluttajilta? Haluatko jakaa hyviä omia kokemuksiasi muille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tavata toisia työpaikkaohjaajien kouluttajia ja saada tukea arvokkaalle työlle. Ohjaan.fi ja Digiosaava.fi -verkostohankkeen välisen yhteistyön tuloksena meillä on mahdollisuus tavata toisiamme työpaikkaohjaajien kouluttajina verkkotapaamisissa: Tiistaina 28.11. klo 14.00 – 15.30 aheena: Työpaikkaohjaajakoulutus verkossa, aiheen alustus Pasi Ylirönni, Turun AKK verkkokoulutusmalli. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

Lue lisää täältä ja tule mukaan!

Ajankohtaista

Aktuellt

Topics

Uusi verkkokoulutus mentoreille!

Työelämässä oppimisen ohjaaminen yrittäjän oppisopimuskoulutuksessa -verkkokoulutus mentoreille antaa vinkkejä ja eväitä mitä yrittäjän mentorina tulee huomioida kun ohjataan yrittäjän osaamisen ja yritystoiminnan kehittämistä. Koulutuksen toteutuksesta vastaavat...

Keskiviikkoisin apua tarjolla ohjaustyöhön!

Muistathan, että Ohjaan.fi OhjausHELP auttaa työpaikkaohjaajia joka viikon keskiviikko klo 9-12 välisenä aikana! Tule kysymään ja keskustelemaan kaikesta työelämässä oppimisen ohjauksesta kanssamme. Mukaan pääset täältä! https://ohjaan.fi/ohjaushelp/

Syksyn verkkokoulutuksien ilmoittautuminen on avattu!

Työpaikkaohjauksen verkkokoulutuksemme ovat tauolla heinäkuun sekä elokuun. Syyskuussa koulutuksen käynnistyvät jälleen. Ilmoittautuminen on avattu, tervetuloa koulutuksiin! Lämmintä ja aurinkoista kesää, toivottaa koko ohjaan.fi verkoston jäsenistö!